Épületszárítás, vizesfal szárítás Budapest – Aqua Sas Hungary Kft

Vizesfal szárítástól, szobák, helyiségek, pincék szárításán túl egész épületek szárítására vállalkozok. Épületszárítás Budapesten pincétől a padlásig: +36-30-914-3588

Nem csak akkor kell elgondolkodnunk az épületszárításon, vagy a vizes falak szárításának lehetőségéről, amikor házunk egyes helyiségei, vagy akár az egész ház csőtörés, vagy beázás után vízfoltos, vagy akár vízborításos lett.

Mikor érdemes elgondolkodni a vizes falak szárításáról a vízfoltok megszüntetéséről?

A beázások, csőrepedések okozta vízfoltokat a megjelenést követően azonnal kezelni kell. Erre azért van szükség, mert ha ez az állapot huzamosabb ideig fenn áll, akkor a falunk bepenészedik. Azt hiszem, arról nem kell külön írnunk, hogy ez milyen egészségügyi problémák kiváltó és azt fenntartó oka lehet. A kezdő lépés szükség szerinti vízszivattyúzástól a falon kívüli víz feltörléséből eltüntetéséből áll, majd következhet a vizesfal szárítása.

A másik kiemelten fontos okra néha nem is gondolunk. Ugyanis az új építésű házak falainak, mennyezetének, betonpadlójának tervszerű szárításának segítségével, komoly építési idő takarítható meg. Így nem kell heteket várni a fürdőszoba vakolása után, hogy az természetes úton kiszáradjon, és csak ezután kerülhessenek helyükre a kőburkolatok. Ennek különösen az őszi, vagy téli munkáknál van kiemelt jelentősége.

Milyen problémákat okozhat a felszívódó nedvesség?

Rövid távon, vakolat leválás, fa-, kőburkolat púposodás, elektromos zárlatok, stb tapasztalható.

Hosszútávon, a nedvesség a falszerkezetekbe hatolhat és komoly maradandó, nagy javítási költséggel járó akár statikai károkat is okozhat.

Mit tehet, ha azonnali segítségre van szüksége

Fontos, hogy határozza meg pontosan a hibahelyeket, írja le tapasztalatát, majd fényképezze le a telefonjával, azaz dokumentáljon mindent. Ezután telefonáljon és küldjön képeket, leírást a telefonomra, vagy emailcímemre.

Egyedi ajánlatunk az, hogy a szükséges gépi berendezések meghatározása után DÍJTALANUL és KAUCIÓ NÉLKÜL kiszállítjuk a megfelelő mennyiségű gépet. Ne sajnálja a szárításra fordított időt, mert gépeink bérlete nem napi díjas, hanem egy alkalomra szól.

Amennyiben további információra, vagy azonnali segítségre van szüksége a épületszárítással, vagy falszárítással kapcsolatban, akkor hívjon a +36-30-914-3588 telefonszámomon.

Vizesház szárítás Budapest – +36-30-914-3588 - Aqua Sas Hungary Kft